De media die uitspreekt tegen Russische Hybride oorlogsvoering.

Ik was verbaasd toen ik mijn youtube opende en zag dat de mainstream media mee doet aan mijn waarschuwingen voor Rusland. Dagen na het begin van de weder geboorte van deze website kwamen er verschillende nieuws artikelen en documentaires uit over deze Russische invloeden.

WDR

Een Duitse omroep WDR meld verhalen over Russische agenten in Europa, met missies gelijk aan het niveau van de koude oorlog, met vervalsde papieren, met zorg geplaatste totale spion families die loyaal zijn aan Rusland.

Russische spionen met neppe oorprongsverhalen uit Zuid-Amerika, een verhaal met wortels uit Oostenrijk helpt bij het verkrijgen van Oostenrijkse paspoorten en papieren. Met als voordeel dat Oostenrijk alleen spionage op de Oostenrijkse staat bestraft.

De NOS

Bij de NOS hebben ze het over een jarenlange stille oorlog tegen het westen, Hybride oorlog als grootste middel in deze oorlog.

De video begon met verschillende voorbeelden zoals een aanslag, mislukte staatsgreen, vergiftiging, spionage, poging tot sabotage en een inval bij een Nederlandse Europarlimentarier

De krim en hoe deze met gebruik van hybrid warfare uiteindelijk onder controle van Rusland viel.

Nederland en Europa als doelwit van Russische Hybrid aanvallen op internet, het bedrijfsleven en de politiek.

De blik van Rusland op wat hun zien als een een extensieel conflict tegen het westen, NATO en Oekraine.